Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék autót vásárolni, de nem tudom (mert nem ismerem jól az autókat), hogy milyen lenne nekem alkalmas...

Ezért kérem a segítségeket!! :)

Azért néhány kritérium azért akad;

kicsi "bevásárló" autóra lenne szükségem. Mindenképpen maximálisan biztonságos, mert van egy pici (16 hónapos) nagyfiam, akit húznom kell magammal mindenhova.

Régi babonák miatt kizárva az Opel és a Nissan Almera!! :)

Jah, és a legfontosabb, max 700 eFt-om van rá!!

Köszönöm szépen előre is a segítségeket!!

2010. márc. 18. 20:50
1 2
 1/13 anonim válasza:
valami ilyesmit ??? bár nem fontos újan venni és nem pont ebbe a színben [link]
2010. márc. 18. 21:08
 2/13 anonim ***** válasza:
elöször is ami fontos benzin vagy dizel? am én japán kocsit tudnék ajánlani mert elég megbizhatoak de a németek se rosszak...De ha legmegbizhatobb kocsit szeretnél akro svédet nézegess a saab és volvo naon megbizhato kocsik
2010. márc. 18. 21:08
 3/13 anonim válasza:
Fiat Panda használtan!
2010. márc. 18. 21:10
 4/13 anonim ***** válasza:

svédek jók de drágák

németek jók

honda jó

2010. márc. 18. 21:12
 5/13 anonim ***** válasza:
73%

Az a baj, hogy 700 ezerért nem kapsz maximálisan biztonságos kisautót.

Egy kisautó akkor biztonságos, ha tele van anyaggal, és légzsákkal, ilyen ennyi pénzért nincs.

2010. márc. 18. 21:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Golf IV. (szerintem már ennyiért adják kb.)
2010. márc. 18. 21:49
 7/13 anonim válasza:
De van! [link] Én a dízelt tudom ajánlani. Kicsi autókhoz nem értek,mert nálunk a család mindig nagy autót keres. De semmiképpen se francia autót,mert nagyon drága hozzá az alkatrész.
2010. márc. 18. 21:50
 8/13 anonim ***** válasza:
ma 21:50-nek igaza van, és a technikai megoldások terén, iszonyat balf@szok
2010. márc. 18. 22:03
 9/13 anonim válasza:
100%

Én például nagyon szerettem az előző Mitsubishi Lanceremet és a mostani Renault Lagunámat is. A japánok kevesebbet fogyasztanak, a Lagunát biztonságosabbnak érzem, viszont sokat eszik, városban 10-12 litert (legalábbis az enyém).

Amit nagyon tudok ajánlani, hogy nézz be a Totalcar népítélet oldalára, mert hasznos tanácsokat, véleményeket olvashatsz a különböző márkákról és típusokról! Olyan emberetől, akiknek már volt. Nekem hasznos volt vásárlás előtt.

[link]

2010. márc. 18. 22:40
 10/13 anonim ***** válasza:
2010. márc. 18. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!