Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mivel tudnám...

Szerintetek mivel tudnám ugymond tuningolni?

Figyelt kérdés
Van egy trabantom/első auto és kérem ne szoljanak le érte... megtanulni vezetni az is jo szerintem../és arra lennék kiváncsi hogy hogyan tuningoljam fel? Nem motorilag gondolom hanem belső cuccok.. Ha tudtok mutassatok képeket és mondjatok ötleteket hogyan lehetne szép és jo.. :D Előre is köszönöm!!
2010. márc. 18. 20:40
 1/8 ThodEE GoD ***** válasza:
Persze minden pénzkérdése, de belülre egy HiFi lenne az elsődleges számomra, semmi világító neon csicsa nem szükséges, előra az ajtóba egy 16.5ös szett hátulra meg egy láda erölködővel, meg ha nincs 12V akk persze az is kell:P
2010. márc. 18. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd meg gyárinak, tiszta menő lassan egy jó állapotú trabant. retro
2010. márc. 18. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
elsőként raknék bele egy riogatót, meg valamilyen indításblokkolót, hogy a tuning verdád meg ne tetsszen valakinek. Aztán én a helyedben sötétíteném a hátsó ablakokat, aztán a zene, Ninaus kipuff rá, jól is néz ki, és jobban megy.
2010. márc. 18. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:

2. nak igaza van.

Én utánafordulok egy tipp-topp trabinak, régi skodának, mint egy hangsebességgel közlekedő ótvarnak.

Menőbb már szerintem egy gyári állapotot megőrző autó, mint a tuning. És lassan több munka eredetin tartani, mint gányolni.

2010. márc. 18. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
ne tuningold!! Nem éri meg!! Ha csak első gyakorlós autó, inkább gyűjts vmi komolyabb gépre!
2010. márc. 18. 21:59
 6/8 omadjoe ***** válasza:

sztem, ugy tuningold, hogy hozd gyári állapotura! ez sztem sokkal nehezebb, mintha "hülyegyerekautójává" alakitod át. én már sajnálom, hogy az én Trabimon utobbit választottam, anno. most milyen jó jönne a volt autom gyári állapotban, 1978-as Trabant 601-es. 6 voltos rendesszel, 1 körös fékrendszerrel, teljesen fém lökössel. törtfehér színben. pedig meg volt hozzá minden szükséges alkatrészem.

mit csináltam vele több, mint 15 éve?

kályhaezüst szín kivül-belül, "aranyozott" tükrök, ablaktörlök, szellözönyilások, kilincsek, suzuki swift anterna, ami a tetö A oszlopába bele lehetett tolni. 12v GOLF I. elektromos rendszerrel, fekete kárpittal, 8 hangszoróval, komoly -anno- kazettás fejegységgel, ZIL üzemanyagmérővel, új típusú motorblokkal, régi kockás müszerfalat, lecserétem az uj kerekmüszerfalra, kivül tele volt hatalmas matricákkal, stb...

ugye nem ilyen autot akarsz?

2010. márc. 18. 23:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Maradjon gyári, én max a Ninausz kipuffogót venném meg
2010. márc. 19. 14:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! =D
2010. márc. 19. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!