Aluminiumról festékréteget mivel lehet lemaratni?
kromofág nem a régi, milyen savval lehetne lemaratni a festék/lakkréteget felniről?
Gondolva éjszakára hagyni benne álni este csak visszapolírozni (csiszolási fázist kikerülendő)
Értelmes válaszokat köszönöm
Szerintem jobban jársz ha elviszed homokszóratni!Ez a maratás kromofággal meg a többi kemikáliával ....hát nem tudom...én biztos mechanikai úton tisztitanám meg!
Arról nem is beszélve hogy hiába akarod kerülni a csiszolást muszáj leszel csinálni,mert a polírozáshoz elő kell készíteni a felületet....az nem csak annyi ,hogy lemaratod,azt akkor már lehet is nekiállni a rongykoronggal!
nem a teljes felületen "kerülném" el a csiszolást, a perem mentén, a fél-1 cmes részeknél ahol a forgatónál már nem tudok benyúlni kézzel is kínszenvedés kiszedni ott gondoltam homokfúvóval/savval.
mm-re nem tudom mekkora szemcséjű homok kell ami nem sérti fel az aluminiumot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!