Miért világít a légzsáklámpa fűtőradiátor csere óta? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Üdv. Mivel elég gyenge volt a fűtés az autóba, ezért gondoltam a fűtőradiátor cseréje majd megoldja a problémát.Szépen, óvatosan lebontottam a műszerfalat, széthúzgáltam a csatlakozókat, kicseréltem a fűtőradiátort, aztán lassan összeraktam ügyelve arra, hogy minden csatlakozót összedugjak. Beindítottam az autót de a légzsáklámpa nem aludt ki, mint ahogy annak kellene. Közbe a fűtés sem lett jó, ezért ismét le kellett bontani a műszerfalat, mert egy kis terelőlapátról levált a szivacs és így egybe fújta a hideg, meleg levegőt. Ismét lebontottam mindent, gondoltam, hogy valahol valamit nem dugtam össze, de nem találtam egy csatlakozót sem szabadon és a légzsák csatlakozói is a helyükön vannak. És így ugye a légzsák nem is működik tudtommal, mivel ez az állandó világítás valamilyen hibát jelez. Mi lehet a gond? Az autó egy 1995-ös VW Passat 1.9TDI. Köszönöm.2015. nov. 4. 09:47
2/6 vatafak válasza:
a légzsákok áramtalanítása gyakran csinál ilyet. manapság már az akkucserénél is ügyelnek arra hogy egy mankó akksi használatával folyamatosan biztosítság a tápellátást. Jó esetben egy hibatörléssel megúszod, de ahhoz szaki kell
3/6 A kérdező kommentje:
A biztosítékok rendben vannak. A hibatörlésre én is gondoltam csak reménykedtem benne, hogy van rá valami más megoldás amit én nem tudok. Egyébként a hibatörlés mennyibe kerülne?
2015. nov. 4. 10:34
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Akkor gondolom itt Miskolc környékén is kb ennyi.
2015. nov. 4. 13:09
6/6 anonim válasza:
Én lekötöttem az aksit mielőtt széjjel szedtem a műszerfalat, pont a hibakódok elkerülése miatt.
A magnót újra kell programozni és az órát be kell állítani utána, de nekem akku levételnél és cserénél még sosem írt be hibakódot.
Emlékeim szerint a légzsák csatlakozójának a széthúzására is csak akkor ír be hibakódot, ha a gyújtást is ráadják.
Én inkább azt gyanítom, hogy amíg szét volt húzva a légzsák csati, addig valaki elfordította a gyújtáskulcsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!