Petya183 kérdése:
Mi a helyes indítás 14 éves Tdi-nél?
Figyelt kérdés
Ha elalszik az izzítás lámpa akkor már lehet is indítani vagy meg kell várni hogy az összes lámpa elaludjon? (rá 2 mp-re)
Egyébként az nornális hogy az izzítás fél másodpercig SE ég?
2015. nov. 2. 23:19
1/7 anonim válasza:
Nekem a kereskedő srác akinél vettem a dízelt ő mondta hogy az izzítás lámpát meg kell várni hogy kialudjon, de nagyon hidegbe pl -10 fok vagy ez alatt érdemes többször ráadni a gyújtást hogy 2-3 alkalommal felvillanjon az izzító lámpa mert hamar kialszik és ez idő alatt nem izzít megfelelően és ezzel nehezebben is indulhat az autó. De egyébként célszerű megvárni mire kialszik az összes lámpa, de nem feltétlen szükséges, viszont az izzítás lámpát mindenképp várd meg mire elalszik, és ez minden dízel autóra igaz.
2/7 A kérdező kommentje:
Az izzítással tisztába vagyok csak a többi lámpás dolgot nem tudtam. Köszi
2015. nov. 3. 04:25
3/7 anonim válasza:
Ezek tovább is izzítanak még miután elaludt az izzítás lámpa, ha vársz pár másodpercet azzal nem csinálsz kárt
4/7 anonim válasza:
Majd jönnek a hidegek, lehet hogy 2 másodpercig is fog izzítani. Ha könnyen indul a motor és nem botladozik, akkor semmi gond nincsen.
5/7 anonim válasza:
Nem árt várni legalább 5 másodpercet hidegindításnál, még a benzineseknél sem. Dízeleknél pedig télen én is mindig úgy csinálom hogy ráadom 5 mp-re, leveszem, megint ráadom 3-4 másodpercre, és akkor indítom a motort.
6/7 anonim válasza:
Benzinesnél mire vársz? Én nem várok semmit és első főtengelyfordulatra (pöccre) indul.
7/7 anonim válasza:
6-os
Autófüggő, van olyan benzines, amelyik hideg motornál nem kapja fel egyből a benzint, és kell várni pár másodpercet. Ilyen apám Renaultja például, hiába indítod egyből, nem indul be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!