Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 1.4-es benzines autónál...

Egy 1.4-es benzines autónál több gázt kell adni mint egy ugyan olyan méretű dízeles autónál?

Figyelt kérdés

Csak Példa! 1.4-es benzines opel előbb lefullad ha nem nyomok rá elég gázt.

Ugyan ez dízel motorral, nem nagyon fullad le még ha kevés gázt is adok rá. Na most hogy is van ez? :D Első autóm szeretném megvenni és mindenki mondja, hogy benzinest vegyek, mert jól húz stb stb, de amiket eddig vezettem majdnem mindet lefullasztottam, persze gyengébb 1.3-1.4-eseket próbálgattam (de nem is kell nagyobb fogyasztás miatt). Dízeles autót is vezettem de az mintha ment volna magától és élmény s volt vezetni, de arra meg azt mondják, hogy nem annyira jó. Tippek esetleg, első kocsinak, ami olcsóbb, keveset fogyaszt? (Kivéve a suzukik, "papírautót" nem veszek")

2015. nov. 2. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Az, hogy lefullad, az nem a vas hibája, hanem a tiéd. Jó az a benzines, hidd el, csak nem botlábbal kell kezelni.

Dízel (öreg dízelt)pedig csak akkor vegyél, ha van legalább ugyanannyid tarcsiba, mint amennyiért vetted.

2015. nov. 2. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Az hogy nem tudsz vezetni,nem az 1.4-es motor hibája....
2015. nov. 2. 17:53
 3/5 Tomcatters ***** válasza:
Vegyél egy benzines 1.4vvt-i corollat2001-től(97le) .van egy nekem is . Jol húz, es nem is eszik sokat
2015. nov. 2. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden autót egyformán kell vezetni, esetleg más a karaktere, de ez percek alatt megszokható. Nyugodtan vegyél benzinest, ha elkezded használni, nem lesz gond.
2015. nov. 2. 22:51
 5/5 veterán vas ***** válasza:

Mihez képest fullad "előbb"?

Talán lemérted meg a két gázpedál útját, és ugyan azt a motorerőt várod pl. 6cm. lenyomása után? Vagy hogy értsem?

Az, hogy egy másik autón "mélyebben" fog gázpedál, az NEM egyértelműen a több fogyasztás jele.

Minden autó más, meg kell szokni.

2015. nov. 3. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!