Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mien tapasztalataitok vannak...

Mien tapasztalataitok vannak a hayabusákról?

Figyelt kérdés
[link] pl ez.nagyon tetszik hogy olyna széles és nagy a tankja..lóerő sem semmi.van még valami ilyesmi árkategóriáju motor, minnél több lóerővel
2010. márc. 18. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem hayabusát ne vegyél ha nem vagy profi, mert megöl.

Szerintem egy 600 as is bőven elég.De persze segítene, ha megírnád, milyen motorod van most.

2010. márc. 18. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen a helyesírásod, nem tudsz a sebességgel és a gyorsulással együtt gondolkozni...
2010. márc. 18. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt a tetves helyesírást.Amugy az igaz,hogy a hayabusa az egyik legerősebb motor,csak is tapasztalt vezetöknek ajánlanám.Tehát jo motor,csak érteni kell a nyelvén.
2010. márc. 18. 23:15
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ utolsó.viszonylag olcsónak tartom.1-1,3-1,5 millió körül lehet venni jót.ha ez aze ggyok legerősebb,legnagyobb motor, akkor hogyhogy "csak" ennyi az ára?
2010. márc. 18. 23:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Nemtudom,de az tény hogy egy nagy motor,jo teljesitménnyel.

A hirdetésben is rajta van,hogy gyorsasági motor.Odahuzol figyelni kell,hogy hátra ne ess.

2010. márc. 19. 00:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Ilyen motort csak akkor vennék ha meguntam az életem
2010. márc. 19. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam valahol hogy falja a gumikat... Valaki írta egy fórumon hogy 1500 - 3000 Km-enként kell cserélni a hátsó gumit. Bár az tény hogy egy ilyen motor nem arra van kitalálva hogy 40-50-el döcögjél városban, hanem hogy szúrjad neki :)

Szerintem hülyeség ilyet venni, ez olyan mint ha vennél egy 600LE-s autót... Menni megymintállat de nem tudod itthon kihasználni, mert kicsit odalépsz és már kapod a százezres csekkeket és akkor még nem is léptél oda neki keményen :)) Egy ilyen motor 130-on néhány mp alatt fentvan.

2010. márc. 20. 09:46
 8/8 anonim válasza:
Egy ilyen motor ha a pilóta is jó akkor 2,9 alatt van fent 100-on, 0-200-ra 7-sec alatt van , a gumit eszi a túrásabb keményebb keverékek jobban bírják. de ez erősen használatfüggő,A spotgépekhez képest lomhább a kanyarokban és nehezebb vele "játszani" is. Meg kell szokni a súlyát, a 80-120-as túrákat is épp úgy szereti mint a 290+-os száguldozást, Tapasztalat azért nem árt hozzá és hideg fej (ezeket a motorokat akár 700-800 le-ig fel lehet húzni,, !!!!!!!!! 1 volt busa tulaj , a lehetőségekhez képest ésszel vezessetek, Csak 1 életetek van,,,,,,,,,,,,
2010. máj. 9. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!