Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes- e tankolni prémium...

Érdemes- e tankolni prémium bezint hosszú útra?

Figyelt kérdés
Észre lehet-e venni valamit???
2015. nov. 1. 20:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

tisztítja hát, vedd csak, legalább más jól megél belőle, hogy egyesek minden marketing szöveget elhisznek... :)

olyan ez, mint a drágább meg az olcsóbb orvosság... azért lehet eladni az egyiket drágábban, mint a másikat, mert szép a körítés és meg van magyarázva, ettől hitelesnek és jobbnak tűnik, pedig ugyanaz a hatóanyag, csak amihez nem ért az ember, hajlamos elhinni bármit róla... :)

mikor a paraszt elhiszi, hogy jobban megy a swift a 100-as evo neo szuperhiper power benzintől, pedig az autó pont leszarja milyet tankolsz bele 95 fölött, de a placebo hatás érvényesül, és a naív sofőr beképzeli, hogy jobban megy... ugyanez a sportkipufogó is, hangosabb ezért erősebbnek tűnik, pedig nem az, sőt, ha ormótlanul vastag, még gyengébb is...

injektor tisztításra ultrahang, ha meg eszi az olajat a kocsi, a kormot se a gyertyáról, se a katalizátorról nem fogja lemosni a drágább benzin...

2015. nov. 2. 15:24
 12/18 Tomcatters ***** válasza:
Ember nem marketing hanem tapasztalat . Mint irtam feljebb van 2 kocsim egyikbe mezei 95 tankolok masikba maxmotion 100 már2 olajcsere ota csak azt tankolok bele elotte mind kettőbe fekete volt a motorolaj, most csak abba amelyikbe a 95 van, a masikba nagyon tiszta es nem eszi az olajat ,igaz elotte se ette olajcseretol olajcsereig nem kellett utantölteni .. ne csak irjal ,probald ki aztan akkor irj ha van szemmellathato tapasztalat .. nem marketing..stb duma en azt TAPASZTALTAM MIOTA AZT TANKOLOM TISZTA A MOTOROLAJ !! lassan 15.000 km mentem csak 100 benzinnel .. attol h 1-2szer tankolsz bele nem lesz tisztabb .. több ezer km megtetel utan kitisztul
2015. nov. 2. 15:46
 13/18 anonim ***** válasza:

"mikor a paraszt elhiszi, hogy jobban megy a swift a 100-as evo neo szuperhiper power benzintől, pedig az autó pont leszarja milyet tankolsz bele 95 fölött,"

Az írásod alapján soha nem tankoltál 95 feletti oktánszámú benzint, úgyhogy kár volt hozzászólni a témához.

2015. nov. 2. 22:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Arra azért kíváncsi lennék a benzintől hogy fog tisztulni az olaj. meg milyen autókról is van szó? :D
2015. nov. 2. 22:25
 15/18 Tomcatters ***** válasza:
Amibe omv maxmotion100 tankolok az 2004 es 7.gen honda accord2.0 sporta masik amibe 95 benzint az egy 2001 toyota corolla 1.4vvt-i :) elotte a hondaba olyan volt az olaj mint a corollaba ,most joval tisztabb par ezer(10.000km) .. utanna lecsereltem ,mert ugye 10.000 km enkent cserelem az olajat,es mar ugye 10.000 km mentem 100 benzinnel ,az uj olaj mar nem koszolodott be annyira. Toyotaba sotet kávé színű a hondaba meg ilyen joval vilagosabb karamell vagy nemtudom mihez hasonlitani .. holnap lefenykepezem nivopalcan szoktam nezni ugye a szintet es feher rongyal törlöm (hogy mitől maradt tiszta,tisztult ki azt nem tudom :) de tény sokkal tisztább es azota miota 100 benzint tankolok (most kb 4-5000 km van benne utolso csere óta kb mind kettőbe )
2015. nov. 2. 22:40
 16/18 anonim ***** válasza:
És milyen olajjal eteted őket?
2015. nov. 2. 22:43
 17/18 Tomcatters ***** válasza:
Mind a kettőt eneos sustina 5w-30
2015. nov. 2. 22:46
 18/18 Tomcatters ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Itt van próbáltam láthatóan lefényképezni

Egy zsepit használtam ... (a sötetebb a toyota bal oldalon a zsepin.... a masik jobboldalt a hondáé)

2015. nov. 3. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!