Dacia Logan/Sandero segítség a döntésben?
A töréstesztről jut eszembe: tegnap voltam a Renault szervízben, és láttam egy új Logant összetörve, egy brutál nagy karambol után. Az eleje gyakorlatilag eltűnt, a motor is jóval beljebb költözött, viszont ami a lényeg, az utascella teljesen érintetlen volt, a kormány sem mozdult el, légzsákok nyíltak, tehát meg volt védve a sofőr és az utasok. Rá is kérdeztem, azt mondták hogy a sofőr karc nélkül szállt ki az ajtón. Tehát nem értem a kevés csillagot, egész biztonságos a Logan.
Én a Logant ajánlom, azért csak egy Sedan, és nagyobb is. Én nem félnék a 0.9-es motortól sem, de ha nem akarod, akkor bevállalnám simán az 1.2-est is, apámnak ez van a Thaliában, és viszonylag jól megy.
#4-esnek köszönöm az értelmes és kimerítő választ!
Steinberg: figyelj, ha tehetném, akkor egy Saab-ot vagy Volvo-t vennék, de racionális és pénzalapú döntést kell hozni. Emellett nem véletlenül vannak a töréstesztek, és megnyugtatlak, hogy esetlegesen egy szerinted a Dacia-nál autóbbnak tartott kocsi úgy, vagy rosszabbul teljesít --> ezek az eredmények nem feltétlen függnek gyártótól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!