Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak mit tanácsos...

Raptor90 kérdése:

Első autónak mit tanácsos venni? 2m ft

Figyelt kérdés

Üdv!

Végre elhatároztam, hogy megcsinálom a jogsit. 2m forintom van autóvásárlás céljára. Mit tanácsoltok, mit éri meg venni? Jó ha biztonságos és keveset fogyaszt.

Bmw m3 sedant néztem, 10 évesen ilyen 1.8m körül vannak. Ez mennyire lehet jó döntés?

2015. okt. 30. 22:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Jónak jó, én se gyenge autón kezdtem anno (egy 2.0-ás Lancia Delta Integrale-om volt), de tudtam azt, hogy eleinte csak finoman. Kb egy félév eltelt mire először odapörköltem a Lancia-nak egy régi reptéren.

Első autónak olyat érdemes venni, amit ha netán összetörsz, akkor nem sok lóvét dobtál ki vele, főleg ha Budapesti vagy mert ott lehet törni a kocsit mint a diót, főleg egy kezdőnek. Van egy UAZ-om, tavaly egy srác belereccsintett hátulról egy Suzuki-val, aztán jött elnézést kérni hogy összetörte a kocsimat, hát, az UAZ-on egy karcolás nem látszott, de a Suzuki-t hazahúztam neki :) Szóval ilyenkor nem mindegy hogy egy 150 000 ft-os autót vágsz tropára, vagy egy 2 millióst.

2015. nov. 16. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!