Vélemények a Yamaha DT 50-ről? 14\L
Melyik DT?
Mi erdekel rola?
Baratod van? :-)
56-57mm sisak jo a fejedre?
1es vagyok, de nekem van 2db. sisakom :)
A régi yamaha blokkos DThez mára alig van alkatrész és a fékje se túl erős. A minerelli AMx blokkos motorokhoz tömérdek alkatrész van de itt is érdemes figyelembe venni, hogy az csak a blokk, ha esel akkor a futóműhöz is kell.
Szerintem a legtöbb alkatrész az Aprilliához van 50es endurobol ha blokkon kivül nézzük és eltérésben meg ezek, mind egyformák élményre, minőségre, stb.
A derbi,riejju, st.b amik picit lentebb találhatóak minőségben, de ugye egy yamaha is lehet lelakott meg egy derbi is lehet vadi új.
Azt ugye tudod, hogy az NKH vásárolt sok sok terheléses mérőpadot és az 50es motorokat terhelés alatt megérik és amelyik tartósan 45kh/h nál többet megy ott bírság!
Persze, ha elszemtelenednek akkor majd kell építeni házilag átkapcsolható elektromos fojtást :)
Ha pedig egy igazi veterán ritka közel gyári állapotú enduro érdekel tudok egy eladó Kawasaki AE80 -t.
Minimális munka van vele a 100% gyári állapothoz.
Bár az ára is ezt tükrözi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!