Üdv! Milyen crossmotort vegyek? 85-125 köbcentiben gondolgodok és 450ezer forintot szannak ra!?
Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 18:46
1/11 anonim válasza:
kawa kx. kips power miatt. de amúgy a krossz az krossz. itt semmi nem oszt nem szoroz. üzemórás hokik.
2/11 anonim válasza:
Hány éves vagy?Van már tapasztalatod a motorozásban?
3/11 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy havonta a vételárat megint rá kell költened?
4/11 A kérdező kommentje:
Miert kell rakoltemlnem havonta??
2015. okt. 31. 09:10
5/11 anonim válasza:
3. vagyok.
Azért, mert a cross mocik üzemórásak.
6/11 anonim válasza:
Ez marhaság hogy havonta rá kell költekni a vételárát.Nem olcsó sport de ha okosan költekezel és ha csak hobbi szinten nyomod nem olyan drága.Én ebben az évben kb 200-ezret költöttem rá,de olcson vetten és nem a legjobb állapotban volt.
7/11 anonim válasza:
3. vagyok.
Persze, nem kell rá sokat költeni, ha nálad a hobbi havi 10 órát jelent. Ha napi szinten megy vele 2-3 órát, akkor megnézném én azt, hogy jön ki éves szinten 200k-ból.
8/11 anonim válasza:
Napi szinten 2-3-órát?Ennyit még egy versenyző se motorozik minden nap.Verseny szerű haasználatnál se menne bele ennyi.A kérdező meg nem hiszem hogy a VB-n akarna indulni mert akkor nem egy olcsó gépet venne hanem tiszta újjat.Több crossos haverom van.Igaz ha baj van a motorral váltóval akkor ki kell nyitni a pénztárcát de irtam hogy okosan kell költekezni.Utánna kell járni hol van jó áron alkatrész és a bontottat is figyelni kell.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm...és ezekre a motorokra lehet olyan fejidomot venni amiben van lámpa ??
2015. nov. 1. 19:01
10/11 anonim válasza:
Ha világítást is szeretnél, akkor szerintem enduroban gondolkodj...
De azt még mindig nem tudja senki, hogy mennyi idős vagy és hogy mióta motorozol... 450 alatt találsz erős 80-as, 125 ös kétüteműt ( a viszonylag nagy teljesítmény és a magasabb fordulatszám miatt a gatyád rámegy) a felett kisebb négyüteműt, ami ugyan nem annyira robbanékony, viszont nyomatékos és kisebb a költsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!