Kberrry kérdése:
Fiat regata sok évet állt nem indul?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 14:07
11/12 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet az infoknak! Viszont most meg nem szereztem injektort, de a sokat indította faterom és sok üzemanyag befojt a pillangoszelepen át és most beragadt az önindító nem tudja meghajtani a fogaskerekek a motor jó a fogaskerék nem mozdul tudsz adni tanácsot ilyenkor mi a teendő?
2015. okt. 30. 08:53
12/12 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy annyira teleszivja magàt, hogy nem forgatja körbe az önindító! Ott màs a baj! Első körben, az akksit kell jól feltölteni, hogy birja a sok inditgatàst.Ha igy már tekeri (kell neki, mert ha nem akkor nagy a baj) akkor ki kell szedni a négy gyertyát(legalább azokat is ki lehet pucolni a sok fölös üzemanyagtól.) Ha ez megvan , akkor az injektorfejröl le kell húzni a csatlakozót hogy biztosan ne legyen befecskendezés.Utàna pedig hajtani az önindítóval.30mp inditàs utàna ugyanennyi pihenö.Ezt 3-5ször eljàtszod, akkor tutira kiköpi a gyertyàk helyén a sok dzsuvàt.Utána gyertyàk vissza, csati ràdug az injektorra és lehet tovább próbálni beinditani! Én igy szoktam. Remélem bevàllik nektek is! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!