Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülne 1 ilyet...

Mennyibe kerülne 1 ilyet megépíteni? (Többi lent)

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=dywl3TDb1ew Arra lennék kíváncsi, hogy kb. mennyibe lehetne "feltuningolni" ezt a kocsit.

2015. okt. 27. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem legalább 4-5millió, de lehet, hogy bőven keveset mondtam.
2015. okt. 27. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:
A 4-5 milla stimmel,csak lemaradt előlük egy 1-es!!!!
2015. okt. 28. 08:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1000Le-höz már nem elég kicserélni a dugattyúkat meg akasztani rá egy turbót... valószínűleg 10 milliós tétel

szerintem az egész motorblokkot újra kell tervezni és önteni, az olajozásokat kibővíteni, a dugattyúkat alulról hűteni, az egész hűtőrendszert kicserélni, a valószínűleg külön olajhűtővel is el kell látni a motort, mert pillanatok alatt túlmelegedne az olaj ilyen literteljesítmény mellett

azt nem írom le, hogy gyakorlatilag kipufogó, vezérműtengelyek, dugattyúk, hajtókarok, főtengely, váltó, kuplung, féltengelyek, fékek, stb. miért cserés, mert nyilvánvaló...

2015. okt. 28. 10:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megy a zöld mindenkinek!
2015. okt. 28. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!