Simson bejáratása körülbelül meddig tart, hogyan?
Nem olyan rég át lett alakítva a Simsonom 60 köbcentisre. Négy sebességes S51 blokkos. Eddig másfél tankot mentem vele, szépen komótosan, 50 km/h fölé sosem mentem, de inkább 40 körül tartottam, nem pörgettem, először járattam pár órát alapjáraton, mert valaki ezt javasolta.
A kérdésem, hogy meddig kell még bejáratnom? Azért érződik, hogy még nincs ereje teljében, egy-két alkalommal mostanában adtam rá egy nagyobb gázt, nem gyorsul jobban mint az átalakítás előtt. Az egyetlen dolog, ami feltűnt, hogy az emelkedőket jobban bírja - igaz, egyszer lefulladt teljesen ok nélkül egy hosszabb hegymenetben, gondolom ez is a bejáratósság miatt történt, de azóta már sokat mentem vele, nem hiszem hogy lett tőle baja. Örülnék, ha lassan lehetne majd érezni valamit abból a plusz 10 köbcentiből, meg persze ha nem kéne ötvennel vánszorognom, amikor az átalakítás előtt 70-75 is ment neki.
Ez alapján nem lesz hosszú élettartalmú a motor amit leirtál.
Fissen összerakva nem járatjuk órákat a motort kezdésnek még az üzemi hõfok is sok, kb harmadik indítás után próbáljuk ki közúton a motort itt is fokozatosan növelve az üzemi idõt persze sík terpen.Amikor érzed elgyengülni csak azért nem ragad meg nincs agyonkínozva egy picit finomabban kéne járatni
Én pl tavaj járattam utójár akkor 30-35-ös tempó 500-ig majd fokozatosan 1000-ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!