Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw 316i coupe stb Hogy...

Bmw 316i coupe stb Hogy tudnék papírt szerezni?

Figyelt kérdés

2015. okt. 25. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Papírt miről vagy mire? Szépen kifejtve tedd fel a kérdést, annál nagyobb az esélye, hogy tudunk értelmesen válaszolni.
2015. okt. 25. 22:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Bocsi csak telóról sietve

Rendes okmányokat hozzá! minden szükséges okmányt

2015. okt. 25. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Nincs papírja az autónak? Miért nincs? Honnan jött?

ha legális úton jött, akkor talán valahogy elintézhető, bárt ennek az esélye kb 0.

Okmányt ás alvázszámot gyártani hozzá bűncselekmény, nem lehetetlen de nem képvisel az autó akkora értéket, hogy megérje - szerintem.

A legegyszerűbb, ha veszel egy ugyanilyen de okmányokkal rendelkező autót. Igaz két autód lesz, de lesznek okmányaid is :D

2015. okt. 25. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
általában az eladótól...
2015. okt. 25. 22:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem az enyém még csak néztem ..de én is ezt láttam legjobbnak ha vennék mellé még 1.et vagy hagyom a francba

Köszi a válaszokat

2015. okt. 25. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
saját célra papírok nélküli autó max verseny célokra jó, esetleg donornak, mondjuk egy 16i inkább csak donornak... :) a bontósok pont ilyeneket vesznek, általában "szaréhugyé"
2015. okt. 25. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyjából ezért vannak a papír nélküli autók féláron, vagy harmad áron, mert legálisan közlekedni vele nem fogsz. Ha el lehetne intézni a papírokat, akkor az eladó már elintézte volna és rendes árban adni. Így van, bontásra való, vagy zárt pályán csapatni.
2015. okt. 26. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!