Szilikagélt hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Autómba szeretném rakni, reménykedve benne hátha használ valamit, hogy ne legyen álladóan tiszta pára belülről az autóm, mert nagyon idegesít. Obi-ban , Prakiterben néztem de nem volt , és segíteni se tudtak,hogy hol lenne érdemes próbálkoznom még a kereséssel..2015. okt. 25. 21:46
2/12 anonim válasza:
3/12 A kérdező kommentje:
Macskaalom is jó erre a célra?:O Levegőből megköti a nedvességet? Hát ez a 2. cucc ez elég drága..
2015. okt. 25. 21:59
4/12 anonim válasza:
VEszel egy sima páragyűjtőt- Auchanban filléred tétel.
5/12 anonim válasza:
Valaki ma kérdezte a macskaalmot erre a céra, de nem vollt időm válaszolni.
Nem hiszek benne, bár amelyik összeáll a nedvességtől, és ezáltal egy darabként ki lehet dobni ahová végezte a kisdolgát, az szilikával működik, de csak kevés van benne, ezért nem hiszek benne.
Én egy 12V-os szivargyújtós fűtőventillátort vettem nehezebb időkre. Ha nagyon párásodik, télre ki szoktam a pollenszűrőt dobni, majd tavasszal teszek újat. (lehet az is már el van nálad tömödve)
6/12 A kérdező kommentje:
Az,hogy el van tömődve a pollenszűrő azt honnan tudhatom?
Egyébként ha rákapcsolom a fűtést, akkor el szokott tűnni a pára, engem csak az idegesít ha mondjuk állok 1-2 percet levegőztetés nélkül már egyből jön vissza..
2015. okt. 25. 22:42
7/12 A kérdező kommentje:
Na meg az,hogy áll lent a kocsim a parkolóban, és reggel az összes ablak tiszta pára..
2015. okt. 25. 22:44
8/12 A kérdező kommentje:
2015. okt. 25. 22:50
9/12 anonim válasza:
Hát a pollenszüröt azt mondják hogy akkor kell cserélni, ha nem akar lemenni a pára. De én kb. tavasszal berakom, és azt létom hogy összel már nem annyira akarja lefújni a cuccot. A régi autókban amikor nem Volt pollenszürö, bekapcsoláskor azonnal le is fújta. Ilyenkor meg csak szuszog percekig, de alig fogy a pára.
10/12 A kérdező kommentje:
Nah. Ma vettem tescoban szilikagéles macskaalmot , és 6 megtömött zokni formájában telepakoltam vele az autót. 2 ment a 2 első ülés alá , 2 a kalaptartó 2 oldalára , 1 a csomagtartóba , 1 pedig a csomagtér tálca alá , ahol a pótkerék van. Nem akarom elszólni (lehet ma annyira nem párás az idő) , de eddig szépen tartja magát az autó , az elmúlt 3 napban ilyenkor már csupa pára volt.. De kiváncsi leszek azért rá az elkövetkezendő 1 hétben , hogy hogy fog teljesíteni , illetve akkor mit fog produkálni , amikor megyek majd a kocsival.
2015. okt. 26. 21:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!