Miért nyílik ki magától a csomagtartó?
A Focus kombim hasonlót produkál: az enyémben a gomb (pontosabban mikrokapcsoló) beázott és feladta. Kattant és felugrott a csomagtérajtó, mint amikor távirányítóról kinyitom. Bezárva a kocsit nem csinálta, de amikor a központi zárral kinyitottam, akkor már igen. Találomra csinálta, menet közben is, szóval csere.
Valami hasonló lehet a történet nálad is.
1
Értem, viszont akkor is nyitnia kéne a hagyományos gombbal, nem csal kulccsal, vagy az lehet külön probléma?
2
Ha neked van igazad akkor inkább leveszem a rendszerről, igazából soha nem volt még értelme, hogy nyílik az a rész :) gondolom ezzel nem vagyok egyedül..
Csak az ablaktörlőt meg kéne hagyni, szóval azt kell kitalálni, hogy hogy kell csak a zárat lelőni
Köszönöm a válaszokat
Fórumokon azt mondják kábel, vagy mikrokapcsoló, vagy az üvegen a gomb, meg ahogy 1 is írta, a rugó, de több kérdés van, mint válasz, meg mind más :) nálam, laikusként amúgy is kicsit szájbarágós a dolog :)
Szerintem szétkapom a gombot is meg a kapcsolót is, átnézem, stb, ha nem lesz jó akkor nem kap többet enni
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!