Veszel egy Simson első sárvédőt, átalakítod a tartófülét és készen is vagy.
2015. okt. 24. 20:20
2/9 A kérdező kommentje:
de hogy fogatom fel a hátso teleszkopra?
2015. okt. 24. 20:23
3/9 anonim válasza:
A gyári hátsó teleszkóp felső csöve csak porvédő, arra úgy ragasztasz, szegecselsz, csavarozol, hegesztesz, ahogy jólesik. Csak tudjon mozogni a külső csövön. A képen is látható MZ hátsó teleszkóp esetén a tartófület a rugóstag alsó bekötési pontjától kell felhoznod. Vékony lemezt használva rettenetesen lifegni fog a sárvédő, érdemes bordát nyomni bele vagy valami vastagabb lemezt, esetleg laposvasat beépíteni.
2015. okt. 24. 21:05
4/9 joco5582 válasza:
Lehet ilyet venni is. De nem túl praktikus. Ha van egy kis sár vagy víz, írtóra összeken. Megpróbáltam de Elment a kedvem tőle. A gond az hogy a kerékről lecsapódó rötyit valamilyen idommal tovább kell vezetni, vagy legalábbis az ülést védeni. Az ázott szivacs nem könnyen szárad
Kosz de sztem ha a teleszkop muayagjara rakom és raulok bele fog érni a kerékbe
Bocs csak a képet talatam nem latam h formon van . Ara vagyok regisztralva és nekérdezem . Koszia valaszokat
2015. okt. 24. 22:10
7/9 anonim válasza:
#3-nál én sem értem hogyan jött a műanyag burkolat, de amit a hozzászólás második felében ír, az megállja a helyét.
Ennél az a cél, hogy együtt mozogjon a kerékkel: olyan helyekre kell rögzíteni, ami így mozog. Adja magát a rugóstag alsó bekötési pontja: csavar is van amihez lehet csavarozni, jó helyen is van. Viszont azon a két (bal és jobb) ponton nem áll meg stabilan, kell egy harmadik is - arra igazából csak a kerék előtti lengőkar rész tűnik jónak.
Bármilyen Simson méretű kerékhez való sárfogó megteszi, pl. Simson első sárfogó. Onnantól a többi sima ügy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!