9-10 éves használt autóból melyiket ajánlanátok? Elsősorban városi/országúti használatra kellene.
Ezeket azok terjesztik, akik nem láttak bmw-t. Azt is modják, ha kigyullad az inspekció lámpa, vagy az utolsó olajcserelámpa, akkor letilt. Még egyet sem láttam emiatt az út szélén.
Inkább a dieselek érzékenyek, az összes nyűg amit tudok az a dieselekre jellemző: porlasztócsúcs, turbo, szivattyú. Az ötösöm meg 70 ezer alatt csak műszakikon volt szervizben, meg egyszer egy gyújtótekercset meg egy gumiszilentet kellett cseréltetni, mert hepehupán gusztustalanul nyikorgott az előregedett gumi. Ja, igen, meg egy ablaktörlőrelét 16 euróért ki kellet cserélnem. Most 270 ezer van benne, hétvégi autónak még jó lesz egy darabig.
... és kb golffal is annyit leszel szervizben, csak magyarországon ha bmw, akkor le akarnak húzni.
Nekem is egyszer egy kuplung 100-120 ezer lett volna, amíg nem mondtam hogy hozok németektől 200 euróért luk-ot, akkor elég drasztikusan javult az ajánlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!