Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 3 as bol melyiket éri...

Golf 3 as bol melyiket éri meg venni?

Figyelt kérdés

Golf 3 as bol melyiket erdemes? 1.9 dizel? Vagy benzinesek közül melyiket? 1.4 1.6 1.8?

Amelyik nem lomha, és nem is fogyaszt olyan sokat

2015. okt. 21. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Igazabol mar egyiket sem....ezek mar nagyon regi autók.....ha ennyire golf,akkor nezzel golf IV-et
2015. okt. 21. 11:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs rá sok pénzem
2015. okt. 21. 11:57
 3/5 Petya183 ***** válasza:

Mennyi az a nemsok?? Ez a legfontosabb hogy ne egyen sokat meg menjen is? Az hogy 400ekm meg hogy rohad és nem megy át a következő vizsgàn nem gáz? Ha nem mész többet egy hónapba 100 km-nél akkor szard már le hogy 6 vagy 8 litert eszik, ne ezen spórolj...és ha ennyit se mész akkor benzin alapból...

Dízel 5 liter körül benzin mindegyik 7-8 de ezt meg nem lehet tippelni

Mindenki máshogy megy egy autóval valakinek ugyanaz az auto 5 literből megáll valakinél 9 a normál

Gyüjtögess és vegyél újabbat én 5 éve ugyanigy jártam megvettem jo olcsón a kocsit nem is evett sokat.. Aztán ráment vagy fél millió és még eladasnal az eredeti vételár felét kaptam... Meg is bántam

Ha akkor várok még fél évet jobban járok

2015. okt. 21. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs rá sok pénzed be le kezdj. A III-as golfok nagy része szét van rohadva. Vagy probléma miatt eladó. Sok hiba kijön rajtuk az évek során...csak közlöm ha belevágsz buksz. Ha meg jó motorral akarsz az nem kevés pénz, most felhoztad hogy 1.9, igen ám de az a legdrágább kategória. És biztos valami gyíkja kijön. Azt ajánlom inkább vegyél egy Clio II-t vagy Fiat Puntot. Vagy Skoda Fabia-t...vagy bármit de ne egy 20 év feletti autót.
2015. okt. 21. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Golf 3 bontószökevény már mind. Corsa C, Punto 2, vagy Polo.
2015. okt. 21. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!