Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért remeg be az ablaktörlőm?

Petya183 kérdése:

Miért remeg be az ablaktörlőm?

Figyelt kérdés
Mikor visszafele töröl a 80%-ában beremeg és semmit nem látok... Az előző automnal is volt ilyen most direkt vettem egy szilikonosat darabját 6ezerért de ugyanaz... El van görbülve a szára? Vagy nem nyomja rá elég erősen vagy mi lehet a baj? A hangja jobban idegesít mondjuk mint az hogy alig latok...
2015. okt. 21. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:

A hangja idegesít jobban? OMG...

Egyébként olyan lapátot vegyél ami légterelős. Nekem is csinálta ezt 130nál már nagyobb esőben, most 150-ig jó vagyok minden körülmények között

2015. okt. 21. 09:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegyél új ablaktörlő lapátokat szerintem? Mikoriak?
2015. okt. 21. 09:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem 70 nél csinálja

De veszek rá akkor olyat.

Amúgy 2 hete vettem...

2015. okt. 21. 09:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha most tetted fel akkor gagyi, ha rég rajta van akkor el van már deformálódva a gumi és kemény is már az anyaga. Azért pattog, mert a gumiél nem fordul át, lehet hogy túl merev a lapát szerkezete is. Én régebben foglalkoztam ezzel a problémával és ma már nagy eséllyel ki tudom szűrni azokat a konstrukciókat amiket nem szabad megvenni.
2015. okt. 21. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
milyen márkájút vettél?Mennyi volt?Én is arra tudnék gondolni,hogy rossz a minősége...
2015. okt. 21. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!