Malaguti F12 Phantom alap motor, vettem rá Leo ZX-R sportkiput, elbírja?
Figyelt kérdés
Görgő lett cserélve, kontraszt és kuplungrugó, meg a fúvóka picit megfúrva, sport légszűrő. Akárhova állítom, nem tökéletes. Nagyobb karbi kéne, legalább 19?2015. okt. 20. 21:52
1/1 Robertó Tutti válasza:
Nekem egy 50 ccmes Malaguti F12R Phatom-om van,2007es digitál műszerfalas AC.
Raktam rá egy LeoVince ZXet,valamint jelentősen könnyebb (3,5gramm) Variátor görgőket,és meg kell mondjam,h most "repül" a vas!
A kipuff 6500-nál kezd akcióba lépni és húzza a mocit 9500-10000-ig! 6500-ig a könnyű görgőké a szerep. 3,5grammos görgőkkel szinte kilő induláskor,és pikk-pakk 6500ön van,onnan meg a kipuff viszi tovább.
Az én véleményem az,h KELL RÁ sportkipuff!
A direkt szűrő felesleges egy 50 ccmes mocira,és nagyobb karbi sem kell. Jobban jársz,ha maradsz a gyári légszűrőnél és karbinál (12es),és csak a görgőkkel,rugókkal és fúvókával variálsz.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!