Szerintetek jól mutat rajta ez a felni? :D https://dl. Dropboxusercontent.com/u/43369942/Octavia/DSCN5407-2. jpg
Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 20:33
4/11 A kérdező kommentje:
Igen, tudom! :) De az nem zavar engem :)
2015. okt. 20. 22:30
5/11 anonim válasza:
Semmi extra ...egy gyári audi felni....ennyi...
6/11 A kérdező kommentje:
Így igaz. sokkal jobb minőségre mint az olcsóbb replikák vagy valami nevenincs felnik. Szerintem.... Ráadásul ez minden paraméterében megfelelő az autóra.
2015. okt. 20. 22:54
7/11 Pusisz válasza:
Legalább a felnikupakot kellene kicserélni, Skodára... akkor nem rossz, de így gáz! 4 db felniközép => 6000.- Utána kérdezd meg bármilyen fórumon. Addig mindenki csak az audi jelet fogja kiszúrni! (én is, meg az utcán is mindenki)...
8/11 anonim válasza:
Lehet téged nem zavar, de sokakat igen, és én is cikinek tartom, hogy Skodán Audi felni. De nincs ezzel semmi gond, simán le lehet pattintani a dugókat, amin a karika van, és ha akarsz, veszel Skodás dugót rá, de még az sem nagy baj, ha nincs semmi. Amúgy a felnik szépek.
9/11 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint jól sikerült a Photoshopos képszerkesztésem :D
Még egyáltalán nincs meg a felni, csak terveztem párat Photoshopban, és ez tetszett azok közül a legjobban aztán megkérdeztem. Sőt, utánakérdeztem a cégnél, ahol venni fogom, tudják adni olyan felnikupakkal amin nincs logó és tudok rárakni utána Skodásat. :) Engem nem zavar az Audi kupak, de mindenképp Skodás kupak a vágyam nekem is! :)
2015. okt. 21. 20:44
10/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, még az árnyék is passzol, ha tényleg photoshop, akkor profi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!