Motort alátámaszhtaom az autóhoz kapott emelővel?
persze hogy megtartja,hiszen csak a vezérlés oldaláról kell kivenni a bakot, a másik bent marad, azt az oldalt alátámasztod emelővel és kész...
Gondolj bele mikor kereket cserélsz és emeled az autót, akkor a kasznit is emeled a motorral együtt,és megtartja, akkor mért ne tartaná meg csak a motort...
#1 ugye nem gondolod komolyan? Gyári emelőről van szó, ami a kasztnit emeli, de a kérdező a motortartó akarja kibontani, az pedig a karosszériára támaszkodik. A motor megáll a levegőben? :(
Kérdező!
Fölemeled, mintha kereket akarnál cseréni. Alápakolsz a motor alá(nagy felület,lehetőleg vastag deszka)
Lassan elkezded engedni, addig a pontig amíg a motor föl nem támaszkodik. Akkor motortartó csavar ki, bak le. A motor támasztja a deszka, a kasztnit az emelő, ha nem nagyon lökdösöd, cibálod, nem fog elmozdulni.
Amikor kész, bak-csavar vissza, fölemel, deszkák ki, leenged, csavart utánahúz.
Gyorsan, egyszerűen.
(ha lehet, az ujjadat se csípd alá) :)
#2 Előző vagyok!
Mit nem gondolok komolyan??
fel kell emelni a kocsi jobb elejét felbakolni... jobb első kereket levenni..
utána meglazítani a motortartóbakot, emelőt a blokk alá és betámasztani a blokknak... bakot kiveszi és kész... jobb oldalt az emelő tart, bal oldalt meg a másik bak.. és lehet bontani a vezérlést...
Hmmm.
Írta a kérdező, hogy nem szándékozik kocsiemelő bakot venni......
A másik, hogy nem tudom pontosan milyen a polo6n emelője, de ha a megszokott oldalról tekerős küszöbemelő, akkor azt elég nehéz stabilan a motor alá berakni.
Erre értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!