Astra G x16xe, nehezen indul, valami tipp?
Hasonlót akkor tapasztaltam ugyanilyen autóval, amikor már kevés benzin volt a tankban és gyakran visszaszivárgott a tankba a csőből az összes benzin. Olyankor idő kellett, amíg újra eljutott az injektorokig.
Amikor gyújtást adsz, akkor beindul kis időre a benzinpumpa, de az sokszor nem elég.
Meg kell próbálni ráadni a gyújtást, de nem indítózni. Levenni a gyújtást, majd újra ráadni. Ezt 3x megcsinálni. Ha akkor gyorsan beindul, akkor csak olyan üzemanyag ellátási gondok vannak, amiről írtam.
3, 12, 16, 22, 35 itt egy tipp, ha bejon felezunk?
Vagy skandinavra kell tipp?
Kedves Kérdező, megoldódott a probléma? Nálam egy ugyan ilyen autónál ugyanez a baj. Cserélve a gyertyák, tele tank, EGR tisztítás, motorjeladó csere, új aksi...
És továbbra is fenáll a gond, más baj nincs az autóval, de erre nem jön rá a szerelőm, mi okozhatja.
Ha megoldódott a problémád, megírnád nekem is mi okozta?
köszönöm,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!