Van egy ASV motorkódú Seat leon 1.9 tdi 2000-es évjáratu. Milyen szűrők kellenek bele? Bosch-t szeretnék, cikszámot ha tudnátok írni azt megköszönném. Milyet ajánlotok? Üzemanyagszűrőnél fel ajánl fűthetőt is, pedig ezekhez elméletileg nincs.
Beballagsz bármelyik üzletbe és a fenti motorkóddal mindenből a megfelelőt fogja adni az eladó.
Bosch elég jó. Én Alco-t használok AHF motorkóddal, teljesen beváltak
Ez idáig renben is van, csak több féle van Boch-t és Mann filtert néztem de többfélét is felajnál a bolt és az oldalak.
Üzemanyg szűrőnél felajánl fűtött és nem fűtött kivitelt.
Pedig ezekhez nincs fűtött, annyi a fűtés hogy vissza vezeti a melegebb gázolajat a szűrőbe tudtommal.
Olaj szűrőnél meg nem mindegy a hossza és ott is van több méret is.
Bardi Unix eladók a motorkód alapján mit adnak azt hagyjuk, volt hogy bementem tesoóm autójához szűrőért és nem volt jó a menet mérete.
Ha hozzánemértőhöz mész akkor persze.
Én felhívom az alkatrészesemet, hogy AHF motorkódom van, mi kell és másnapra mindig a jó alkatrészt hozza
Ezek aztán roppant jó válaszok!
Hogy menj be a boltba, ezt magamtól is tudtam.
Milyen időközönként cseréljem, nem is kérdeztem.
Tulajdonképpen csak a kérdésemre nem kaptam meg a választ.
Üzemanyagszűrőből felajánl 8 ezertől 15 ezerig 3-at is Mannból. Bosch-ból 2-t és mi a különbség azt a bardinal sem tudják.
Előtte amik voltak autóim, mindbe magam vettem a szűrőket és maga is cseréltem.
Nem vagyok teljesen hülye, ki milyen tipust használ és melyik való bele?
Erre ballagja be a boltba köszönöm a sokatsegítő választ.
Puffoghatsz, de korrekt választ kaptál. Ha mégse értesz hozzá annyira mint gondolod, mi mást tehetnél, mint megkérdezed egy hozzáértőtől. Na ugye az nem itt lesz látatlanban. Bemész egy boltba, megrendeled a cuccokat, nem gáz ha bénázol, mert általában visszaveszik ha rosszat rendelsz és hoznak újat. Szépen lecseréled, dobozt elrakod/cikkszámot felírod, ízlés szerint és kész.
Egyébként most megnéztem, le van írva a méretezés pl a Bosch szőrűnél, pusztán meg kell nézni milyen van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!