Enduro rendszám?
Udv mindenkinek!
El szeretnem kezdeni az endurozast 1 even belul, szoval elkezdtem az informacio gyujtest. Egy dologra azonban nem talaltam valaszt. Ha csak hatarban/terepen hasznalnam akkor is kell ra rendszam, muszaki stb?
Koszi a valaszokat. Esetleg ha lenne valami tuti forum ahol vannak tippek tanacsok leirasok azt szivesen fogadnam :)
Enduroban ugye az a tuti, hogy épített úton sem vadul meg a terepgép és nem ráz szét, szóval ha a határba meg a mezőre kell, akkor szerintem cross, mert értelme nincs így az enduronak. Ha van trélered, vagy valahogy mozgatni tudod, akkor nem kell rá rendszám. De a földutak is közútnak minősülnek, ott is megbaxhatnak. Ha okosan le tudod vizsgáztatni 50-esként (bár a rendőrök se hülyék, egy 250-es gépet meg se próbálj kimagyarázni) akkor nem para, de ott is van biztosítás. Összességében nem nagy tétel amit erre fogsz költeni, cserébe tudsz vele mászkálni bárhol, szerintem megéri. Más kérdés hogy amikor a frissen vetett föld közepén tépsz át, mennyire látszik a rendszámod.
Széles utat!
Első válaszoló: Levizsgáztatni 50esként? Mi van :D ? Na ilyen nem létezik!
Válaszolva a kérdésre: igen erdőbe mezőre is kell jogsi, rendszám, forgalmi, érvényes műszaki és biztosítás egy motorra. Egyedül közforgalom elől elzárt magánterületen nem kell.
"szóval ha a határba meg a mezőre kell, akkor szerintem cross, mert értelme nincs így az enduronak."
Na ez hülyeség, az enduro pont a mezőkre, földutakra ideális, akár keményebb erdőkbe is. A crossot soha nem tudod kihasználni mezőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!