Hogy ragaszthatom vissza a belső visszapillantó tükröt?
Most vettem "új" kocsit, az első szembetűnő, és legzavaróbb hibája,hogy a belső tükör a hátsó ülésen van.
Első utam a szélvédő javítóhoz vezetett, de ott közölték,hogy ezt pillanatragasztóval meg van babrálva (úgy próbálták visszatenni az előző tulajék), és ha ők arra ráteszik, az egész üveg szét fog repedni, a pillanatragasztó meg bele van ivódva az üvegbe, így nem fog lejönni se.
Ezen kívül karcos is az üveg, ezért mindenképpen az 50 ezres komplett cserét javasolja.
Nekem ez most nem sürgető, lenne mire költenem azt az 50-et, és igazából semmi funkcióbeli hibája nincs annak a szélvédőnek, nem érzek rá késztetést,hogy kiadjak erre 50-et.
Nem veszítek vele semmit sem ha magam ragasztom fel a tükröt, mert ha szétreped az üveg akkor is ugyan ott vagyok, akkor ki is cseréltetem, de ha meg nem reped szét, akkor ráér.
Viszont nem tudom,hogy hogy kezdjek neki?
Hol tudnék üvegragasztót venni, ami ott is tartja?
(A szélvédőjavítós saját felelősségre sem ragasztja fel,hiába írtam volna alá)
A "pillanatragasztó beivodott az üvegbe" ez a hét vicce.
Az, hogy nem lehet letisztítani, illetve más ragasztótól szétrobbanna az üveg...... no comment.
/a legelső boltban kapsz megfelelő ragasztót, max. 1000Ft/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!