A BMW 116i vagy a 316i jobb választás városba 1.8M-ért?
Figyelt kérdés
2015. okt. 10. 13:23
2/8 anonim válasza:
116i, mert az 1-es könynebb a 3-asnál vagy 100-150 kilóval ami sokat számít (dinamikusabb és kevesebbet fogyaszt mint a 3-as), és praktikusabb az 5 ajtós kivitel miatt. 1.8M határeset, mert a kevesebbet futott E46-ok vannak ennyiért és az első évjáratú E90-ek, de 116i-ből ezért a pénzért már kicsit sokat vannak (attól még jók lehetnek), vagy visszatekert órásak szervizkönyv nélkül.
3/8 anonim válasza:
foyasztásban akkroa különbség nincs, 1-es jóval kisebb, tehát pl parkolni jobb vele. Neked mi tetszik.
4/8 anonim válasza:
Új 318i minden adó nélkül nettó 6 858 268 Ft...
5/8 anonim válasza:
118i adók nélkül nettó 5 484 252 Ft...
7/8 anonim válasza:
Csak az első válaszolóra reagáltam, aki azt írta, hogy egy új 3-as 11 millió ft. Vaójában sokkal olcsóbb, annyi mint egy Ford Mondeo, vagy Mazda 6.
8/8 anonim válasza:
7:
Azért írtam, mert annyiba kerül. Te más kocsik árait írtad ide, nem tudom miért.
A kérdező nem írta, hogy egy agyonhasznált pusztulatot szeretne venni, de akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!