Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Romániába hogyhogy ilyen...

Romániába hogyhogy ilyen kedvelt a stance műfaj?

Figyelt kérdés
Sok helyen látok [képek] elég komoly ültetett autókat, román rendszámmal. Én azt hittem hogy elég szegény népség, és valljuk be ehez kell zséé. Sokkal jobban benne vannak mint mi magyarok. Érdekes.

2015. okt. 9. 19:08
 1/6 SándorÚr ***** válasza:
sokkal többen dolgoznak kűlföldön, nekik van pénzük ilyen huncutságokra
2015. okt. 9. 23:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Áháá. Hát így érthető. Köszike.
2015. okt. 10. 00:18
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Persze, mert Romániában még mindig csak szekérrel járnak és Daciákkal, és száraz kenyeren meg puliszkán élünk, bezzeg nálatok Magyarországon aztán minden csúcs...
2015. okt. 10. 10:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Okosan, nem mondtam semmi ilyet. ;)
2015. okt. 10. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Figyelj, így jött ki a dolog.

Egyébként meg nálunk is egyes helyeken durván erős a BMW kultusz, de itt nagyon erős az Audi is (rengeteg van), de van olyan is, akinek csak a VW a király. Tehát nagyjából az a helyzet, mint Magyarországon.

Egyébként nagyon jellemző, hogy rengetegen az utolsó pénzt is a verdába ölik, például közeli ismerősöm egy 97es Audi A4-et szinte gyári állapotba hozott, mindenből a legdrágább cuccot vette, de üzemanyagot már kölcsönből vesz bele...

Egyébként rengeteg Audi/Merci/BMW szaladgál nálunk az utakon, amiket zsír újonnan vettek szalonból. Óriásiak a társadalmi különbségek itt is.

2015. okt. 10. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Itt szulettem es itt elek, de nekem egyaltalan nem tunik ilyen kedvelt mufajnak. Legalabbis en meg 1 ilyen autot nem lattam.
2015. okt. 17. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!