A fagyállót keverni kell desztillált vízzel vagy tisztán kell használni télen?
Figyelt kérdés
2015. okt. 6. 17:46
1/6 Beviz Elek válasza:
Ott a cimkén hogy higított vagy nem.
Én amúgy -30 körülire állítanám
2/6 anonim válasza:
Van fagyálló koncentrátum, ezt desztillált vagy ioncserélt vízzel kell hígítani olyan arányban, amilyenben neked célszerű (feltüntetik a címkén, az egyes hígítási arányok milyen fagyáspontot eredményeznek). Meg van a kész fagyálló, ezt nem kell hígítani, csak beleborítod a motorba.
3/6 A kérdező kommentje:
Tehát van ilyen is, olyan is.. :/ Hát ez nem nagyon segített, de köszi nektek :)
2015. okt. 6. 18:37
4/6 szántóvető válasza:
pedig logikus:a készre kevertet nem hígítod,a koncentrátumhoz pedig kell víz.van rajta táblázat hogy milyen arányba keverd,a -30 fok jó ötlet.lehetőleg a hűtő kiegyenlítőjébe töltsd miután leengedted a régit,ne a motorba.
5/6 A kérdező kommentje:
Na vettem rózsaszín D+ -t, csak véletlenül elszámoltam és majdnem tisztán ment bele folyadék, most -52C a mérő szerint.
Hagyjam így vagy leengedjek egy kicsit és utána öntsek vizet?
2015. okt. 13. 16:24
6/6 A kérdező kommentje:
Vagy már mindegy ha megvettem bele és elcsesztem?
Így volt a dobozán:
0,5L folyadék + 1 liter víz = -35C
1L folyadék + 1 liter víz = -45C
1,5L folyadék + 1 liter víz = -55C
2015. okt. 13. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!