Hummer H2 -vel válthatok úgy sávot, hogy csak áthúzom és átmegyek, vagy ki kell várni, míg beengednek? Olvasd végig, mielőtt írnál, köszi.
Figyelt kérdés
nagy az autó, nem is gondoltam volna hogy ekkora lesz.
A sávváltás az egy külön művelet ekkora kocsinál.
Kiszoktam rakni az indexet, félreértés ne eséék, de sok autós csak töketlenkedik.
nem tudja eldönteni hogy ha ki is raktam az indexet, behúzom-e oldalra, vagy hagyom elmenni, és látom hogy lassít és nézz a visszapillatóba.
Ilyenkor ekkora kocsival mit kell/illik csinálni?
2015. okt. 5. 19:17
1/3 anonim válasza:
Soha ne vágj be senki elé! Az indexeléssel egy időben lassan húzódj a másik sáv felé, ha még nincs akkora hely hogy biztonságosan beférj, de már a szaggatott vonalnál van az autó, akkor húzódj ismét a sáv közepe felé, tehát oldalra (is) mozogjon az autó, mintegy ezzel is jelezve abbéli szándékodat amit az index tesz jól láthatóvá. Tehát ne csak indexelj és visszapillantó tükröt szugeráld, hanem "éljen" az autó az úton ne csak haladjon.
2/3 anonim válasza:
A H2-vel ki kell várni, de a H1-gyel már indexelni se kell :)
3/3 anonim válasza:
Ekkora kocsival?
Erre is ugyanazok a kresz szabályok vonatkoznak mint a kisebbre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!