Beépített akkutöltő? Tapasztalat?
Betegség miatt igen ritkán használom az autómat, de mivel időszakonként orvoshoz kell járnom, szükségem van rá.
A kevés használat miatt sokszor lemerül az akkum és mivel nem tudom kivenni h feltöltsem, állandó a problémám.
Az akkum 1 éves és kifogástalan állapotban van.
Gondolkodom 1 beépített akkutöltőről /a neten láttam 40-45e
ft.-ért/, de semmi infót nem hallottam még h mennyire vált be, nem vágja e haza a az egész elektronikát stb.
Valakinek van infója?
Köszönöm.
Megpróbálok utána nézni.
1 hete töltötte fel az akkus az aksimat, most van 1 kis időm h minden lehetőséget végiggondoljam /csak ne lennék műszaki analfabéta:)/
Minden további tanácsot köszönettel veszek
Olyan kocsihoz csináltam már csepptöltőt, ahol a szivargyújtó aljzat mindig áram alatt volt.
Tettem bele egy diódát (áram ki nem, csak befelé folyhat) a szivargyújtó dugóba, és egy kb. 60-80 mA-s egyszerű adapterből vettem az áramot egy 6 méteres kéteres vezetékkel. (Annyira volt a konnektor a garázyban. Annyit mindig pótol, amennyit az önkisülés, és a kocsi készenléti fogyazstása kivesz.
Sajnos ma már szinte minden kocsi lekapcsolja a szivargyújtó csatlakozót a kulcs kivételekor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!