Autovásárlás előtt állok . Audi a3 a kiszemelt, hasznaltan . Egy 200000km t futott típusban 1,9 tdi vagy 1,6 benzin?
Figyelt kérdés
Audi , benzin , dízel2015. okt. 4. 21:11
1/6 leander0101 válasza:
Attól függ mennyit autózol évente ill. a kilómétereket városban vagy városon kívül teszed meg ha évente legalább 30000Km-t mész és nagy részét városon kívül akkor a dieselt vedd meg ha nem akkor akkor a benzinest!
3/6 anonim válasza:
Én dízelt vennék, mert az 1.6 benzin minden tekintetben egy nagy nulla, de ha találsz (nem aranyáron) valóban 200.000-et futott 1.9 PD TDI-t, akkor nagyon nagy mákod van!
4/6 Krisztián120 válasza:
200 ezer nemsok mi bajod vele?? Nem tud mindenki ujat venni.
Nekem egyebkent 1.6 benzin van, nem gyenge szeretem. Szervizeles szempontjabol jobban jarsz egy 1.6ossal, bar 2003 elotti vagy utani?
5/6 anonim válasza:
Nekem is egykilenc van csak passzát és még azzal a nagy kasznival is belever az ülésbe. Meg 827E km van benne. Ennyit a 200-ról. Prémium olaj és üzemanyag a titka. Meg kú.va sok pénz. Mostmár futómű fékek új elöl Hátul, most szíjjak hidrotőke vez. tengely csere. Meg a tiptronic kétszer rántott kis gázon. Nem jó előjel... Tiptronicot vegyél 130 lovasat. Nagyon milyen! 30-nál gázadásra sírvafakadnak a gumik. A hidokuplung kiengedi a motort teljesítmény csúcsig azt a bordáid látszanak az ülésed hátulján.
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkepp 2004+osat vennék, valószínűleg kevésbé városi vezetésre , viszont sok helyen olvastam h a dízel problémás tud lenni 2000000km felett és nagyon drága a szervizelése amire nincs szükségem . Annyit nem ér a kevesebb fogyasztás nekem . Nem vagyok nagyon jártas amúgy a témában , első kocsim lenne :)
2015. okt. 6. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!