Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedesz c220 van valami hiba?

Mercedesz c220 van valami hiba?

Figyelt kérdés
Mikor beindítom akkor kiír egy lámpa hibát a műszerfalon. Nézegettem. A hátsó féklámpa led középen nem világít. Az miatt írhatja szrrintem. Viszont ma kiírt valami olajjal kapcsolatos dolgot. Az autóban nemrég volt olajcsere. Pirossal nem jelez semmit. Csak valamit olajjal kapcsolatban kiír. És mikor kihúzattam egyik sebességben akkor egy talpára állított sárga 3-szög amiben asszem felkiáltó jel van az elkezdett villogni. Mit jelenthet? Milyen olajjal.lehet kapcsolatos? És mintha nem úgy húzna az autó.
2015. okt. 4. 13:09
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és leállítás után is írja hogy 2 zavar. Németül írja. Lefordítottam fordítóban. És azt jelenti zavar.
2015. okt. 4. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:

"A hátsó féklámpa led középen nem világít." ...erre a merci nem dob hibát,a 3. féklámpára nincs hibajelzés,még akkor sem ha valóban nem világít...máshol van a baj..nézd meg a rendszámvilágítást stb stb!

"Viszont ma kiírt valami olajjal kapcsolatos dolgot." ...és mégis mit írt ki egészen pontosan??

"egy talpára állított sárga 3-szög amiben asszem felkiáltó jel van " .....ez a menetstabilizátor ikonja...gondolom kipörögtek volna a kerekek,viszont az elektronika megfogta és akkor villog ez az ikon

Ennek köze nincs az olajhoz

2015. okt. 4. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem nekem a Passatnal a hároszög fekijáltójellel a fékpofa kopásjelzője.
2015. okt. 4. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
A mercinél nem!
2015. okt. 4. 19:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Na. Az olajos problema nem olajos volt probléma volt hanem az ablakmosó folyadék szintje volt kicsi.

A háromszög meg tuti a kipörgésgátló. Azóta vizes úton már sokszor megfogta az autót és akkor is felvillogott.

2015. okt. 21. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!