Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen márkájú kuplungkészlete...

Milyen márkájú kuplungkészletet vegyek?

Figyelt kérdés

97-es WV Polo-ban kuplungot kell cserélni.

Sachs, Valeo, Luk, Aisin, Hans Pries.. néhány márka, amit találtam, de árban akár 20 ezer Ft különbség is lehet közöttük (kb 25 ezertől 45 ezerig).

A Sachs-ról hallottam, hogy jó márka, de lehet, hogy az olcsóbb Luk vagy Aisin is megfelel egy ilyen régi autóba. A kérdés, hogy az olcsóbbik szettek esetén lehet-e érezni minőségbeli különbéget használat közben, vagy inkább csak az élet tartam az ami miatt jobban megéri a drágábbik készlet?

2015. okt. 3. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszek a VW (igen mert Volkswagen) Sachs a gyári beszállítója, szóval érdemes gyári alkatrészt venni.
2015. okt. 3. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
egy 97-es autonál mérlegelned kell/és valószinü mérlegelted mert ha nem gondolkodás nélkül vennéd a legdrágábbat/mi mennyibe kerül, meddigg akarod megtartani az autot./amugy sok példa van ,hogy nem mindig a gyári, legdrágább a jobb/Ha kell egy példa,kb 15 évvel ezelött wolswagen golf1 1.6 gti üzemanyag szivattyu 80000ft,ezzel szemben skoda fabia 14000ft.cSAK ANNYI VOLT A KÜLÖNBSÉG,MÁRKA, de ugyanazon gyártó.
2015. okt. 3. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
ja és elfelejtettem mondandani ne hallgass a kül. városi legendákra,meg föleg olyanokra akiknek tele van a zsebük pénzzel és látják,hogy lehuzható vagy./különösen értendö szerelökre/
2015. okt. 3. 13:59
 4/7 A kérdező kommentje:

Az érdekelne elsősorban, hogy az olcsóbb kuplung szettek működnek-e úgy, mint a drágábbak?

Az valószínű, hogy az olcsóbbak hamarabb tönkre mennek, de amíg működik addig ugyan azt tudja, mint a drágábbak?

2015. okt. 4. 01:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Az olcsóbbaknál előfordulhatnak problémák. Pl. túl kemény lesz a pedál, rángat a kuplung...

A legjobb minőség, a Sachs. A felsoroltakból jó még a Valeo és a Luk. A többit nem ismerem.

2015. okt. 5. 08:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. okt. 5. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Igazán a gyanúsan olcsó és a nem beszállítói de prémiumnak meghírdetett cuccoktól (kuplung és más egyébtől) érdemes óvakodni. Legtöbbször nem is a minőséggel van probléma hanem a mérettel.

A Sachs az amivel gyárilag szerelik de például a Hans Pries is teljesen jó ami azért olcsóbb. Nekem legalábbis bevált.

2017. szept. 9. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!