Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olaj le eresztő csavar feje...

Olaj le eresztő csavar feje elkopott, sos?

Figyelt kérdés
Olaj le eresztő imbuszos feje teljesen szétkopott nem tudom ,hogy szegyem le ?? :( hegesszek rá egy 6 lapfejű anyát vagy üssek bele egy nagy torx fejet ?? attól félek csak rontok rajta .

2015. okt. 2. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Először is szerezz be egy másik csavart aztán a régibe CO val hegesztess bele egy teszkós imbusz kulcsot, úgy ki tudod tekerni majd. Helyére be a másik és kész.
2015. okt. 2. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
En megszoktam furni a kozepet es beleutok egy torxfejet. hengerfej csavart is szedtem mar ki igy.
2015. okt. 2. 23:34
 3/5 anonim ***** válasza:

1-es a tescós imbuszkulcs az előbb csavarodik el, minthogy kitekerjen valamit.

Ha még megfogható a csavar vége, én csőfogóval szoktam kitekerni, az egy csodaszerszám, befeszíti saját magát, és minél jobban tekered kifelé, annál jobban feszíti be saját magát. Ha már ez sem megy, akkor igen, a hegesztő.

2015. okt. 3. 07:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Na ! :D egy szwift volt az áldozat és a váltó olaj le eresztő csavar mellet volt egy kis fedélke azt 3 db 6os csavar tartja ...leszedtem azt..
2015. okt. 3. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:
tipust nem irtál!CSAK EGY PÉLDA olajleeresztö,semmilyen uton nem jön ki,krovakulcs eltörik,imbuszkulcs +csavar lesarkal,3 nap kinlódás./fiat chroma 2.0 CHT/balmenetes az olaj leeresztö,ráadásul imbuszos./na remélem valamit segitettewm!/
2015. okt. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!