Első autónak jó választás lenne a mazda 6?
Igazából úgy lenne első autóm, ami a nevemen van, tényleg az enyém, régen egy családi 18 éves passattal jártam, most meg céges autóval (sprinter) veretem, tehát már vagy 100 ezer km-t vezettem már
egyébként 2007-es 143LE
Csak tudnám minek kell mindenkinek első autónak 140+ lóerős prémiumszedán, hogy egyedül furikázzon vele.
Én német párti vagyok, de nyilván egy Mazda 6 nem rossz választás
Ha másodiknak veszi az úgy már jó? Tehát az elméleted szerint, ha most megveszi, hosszútávra, egy minőségi autót, akkor az értelmetlen, felesleges, pénzkidobás. De ha vesz egy ladát, használja egy hétig, majd továbbadja, és akkor veszi meg a Mazdát, úgy már rendben van?
Nem kezdőjogsis ahogy olvashatod, gondolom nem apuci tolja alá, hogy lemenjen vele a térre. Akkor most amúgy is BMW lenne a kérdésben. Én azt mondom teljesen korrekt választás.
Jók a Mazdák, mostanában igyekeznek a használt autó behozatali lista éle felé, főleg a 6-os széria első évjáratai. Az eggyel ezelőtti 6-os még annál is jobb. Nem sok problémád lesz vele.
Szép autó mindegyik 6-os, lehet mutogatni, jó, biztonságos, nagyon tágas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!