Most csináltam meg idén az A2 es jogisitványt?
Figyelt kérdés
Most csináltam meg idén az A2 es jogisitványt? (korl motor) igy akkor ugye nem kell kivárjam a 24 életévet (most 20 vagyok) hanem 2 év múlva megcsinálhatom a korlátlant is? És mondjuk vannak ezek a 25kw ra papirozott nagyobb gépek azokról valaki mondja már el hogy van e valami bukója annak a dolognak? Mármint valahol kiderülhet e hogy mégse annyi a dolog mint papiron pl müszakin vagy ilyesmi ^^2015. szept. 30. 19:46
1/3 anonim válasza:
Igen, most csináltad meg idén az A2-es jogosítványt.
2/3 anonim válasza:
Igen 2 év múlva vizsgázhatsz korlátlanra. A friss jogsid meg 35 kW-ig jó, még szerencse, hogy figyeltél...
A rendőr nem jár katalógussal, őt az érdekli mi van a forgalmiban. Persze ha megölsz valakit, akkor már lesz olyan szakértő, aki utána jár miért gyengébb papíron a motorod.
3/3 anonim válasza:
Az a 25kw inkabb 35kw lesz :)
Amugy, a "papirozott" nagyobb motoroknak nem csak papiron annyi a teljesitmenye, hanem van bennuk motor folytas.
Vannak 600-as gepek is amit legalisan vezethetsz vele.
(nekem is a2 van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!