Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most csináltam meg idén az A2...

Most csináltam meg idén az A2 es jogisitványt?

Figyelt kérdés
Most csináltam meg idén az A2 es jogisitványt? (korl motor) igy akkor ugye nem kell kivárjam a 24 életévet (most 20 vagyok) hanem 2 év múlva megcsinálhatom a korlátlant is? És mondjuk vannak ezek a 25kw ra papirozott nagyobb gépek azokról valaki mondja már el hogy van e valami bukója annak a dolognak? Mármint valahol kiderülhet e hogy mégse annyi a dolog mint papiron pl müszakin vagy ilyesmi ^^

#jogosítvány #motor #kortlátlan
2015. szept. 30. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Igen, most csináltad meg idén az A2-es jogosítványt.
2015. szept. 30. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen 2 év múlva vizsgázhatsz korlátlanra. A friss jogsid meg 35 kW-ig jó, még szerencse, hogy figyeltél...

A rendőr nem jár katalógussal, őt az érdekli mi van a forgalmiban. Persze ha megölsz valakit, akkor már lesz olyan szakértő, aki utána jár miért gyengébb papíron a motorod.

2015. szept. 30. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Az a 25kw inkabb 35kw lesz :)

Amugy, a "papirozott" nagyobb motoroknak nem csak papiron annyi a teljesitmenye, hanem van bennuk motor folytas.

Vannak 600-as gepek is amit legalisan vezethetsz vele.

(nekem is a2 van)

2015. okt. 2. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!