Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50 ccm robogóval lehet szállít...

50 ccm robogóval lehet szállítani ember?

Figyelt kérdés
Ha olyan a robogo kialakítása h a személy akit akarok vinni rá tudja tenni a lábát a tartóra akkor vihetem ? Én olyat is olvastam hogy ehez kell rendszám a motorra.

2015. szept. 30. 01:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdések jól mutatják, mennyire szigorú a KRESZ vizsga, hisz alapvető dolgokkal sincsenek sokan tisztában.

Egyértelműen le van írva, hogy segédmotoros kerékpáron csak a vezető utazhat, azzal személyt szállítani tilos.

Hatósági jelzéssel (rendszámmal) ellátott motor vezetéshez pedig kevés az AM kategóriás jogosítvány, minimum A1 szükséges.

2015. szept. 30. 02:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Így van a KRESZ vizsga egy vicc.

És nem szállíthatsz, sőt! A lámpa is folyamatosan kellene, hogy világítson forgalomban, de azt sem tartják be.

Ha rendőrség nem látja, attól még nem szabad, csak lehet.

2015. szept. 30. 06:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenhol szállíthatsz kivéve Magyarországon.
2015. szept. 30. 08:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, lehet.

Kell rá rendszám és megfelelő jogsi.

2015. szept. 30. 09:52
 5/5 anonim ***** válasza:

én legutóbb szállitottam de 20.000 be került nem kifizetődő!!

Ennyiért már hivhattam volna egy mercedes taxit is .

2015. szept. 30. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!