19 eves vagyok, auto vasarlas elott allok. A keretem maximum 8000euro lenne. Milyen autot javasolnatok?
Mindennapi hasznalatra szeretnem, de sajnos kulfoldon dolgozom, igy 2havonta tudnam vezetni...max a szuleim.
A keretnek az az elso szervizt, es az atirast fodnie kellene. Ne legyen draga a fenntartas, es az ingemet sem szeretnem a benzinkuton hagyni:D
valaszokat koszonom!
Egy pár éves Opel Corsa 1.4-es, benzines.
De ha kéthavonta tudnád csak vezetni, akkor felesleges.
novembertol marciusig itthon vagyok. Amikor meg hazajovok, akkor szeretnek elmenni nyaralni, meg ide-oda jarkalashoz.
VW Passatra gondoltam, nagyon tetszenek..
Garázs van?
Ennyi pénzből és ritkán vezetve én biztos keresnék olaszból behozva egy gyári állapotú Alfa 75 v6 3.0 americanat.
Vagy Németből egy W124-300ce-24V tipptoppban, esetleg E34-M5, stb.
Különben meg ha hétköznapi kocsi kell elég egy 200ezres Bcorsa vagy kettesgolf vagy Fasztra is. Elvisz Aból Bbe.
Passat-ból ennyi pénzért csak elég öreget kapnál, legalább 9-10 évest.
Corsából meg egy 3 éves simán kijönne.
Szeretnem azert ha legalabb 10-15evig meg auto lenne... Jelenleg egy 20eves Opel Astra van a Garazsban, de az nem nyujt eleg vezetesi elmenyt,lomha is, es persze a kenyelem..
Mielott valaki belekotne, a penzt magam kerestem meg ra.
A corsa meg sajnos nem tetszik, nem az en autom:( sedan tipus jon be, es a nagyobb autok..Bmw, Passat, octavia...de sajnos nem sokat tudok roluk
Sok 30-40éves autó működik.
Tehát a 20-30éves kocsik 15évig autók maradnak ha KARBANTARTOD és nem lelakod.
Egy 20év feletti régi sportszedán nagy motoral nyújt elég élményt és kényelmet.
Ha meg a drága fenttartás gond akkor ne akarjál kényelmet és élményt!
Valamit valamiért!
Szűz és tapasztalt nyugdíjas tinilány sincs!
Aki majmot tart vegyen neki banánt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!