Mitől nyikorog az autó hátulja, leginkább eső után? Ford Focus 2001,1.6.
Idáig nem volt semmit probléma sem eső után sem előtte,azonban most (egyik pénteken) voltam elmenve az autóval -rossz úton is- és nem volt semmi probléma abszolút,majd jött a hétvége esett az eső nem használtam az autót csak állt egy helyben (út szélén) és azóta nyekereg (azóta többnyire esik...)
Az autón akárhogy ugrálva se szólal meg,kettőnél többet sehogy se akar megmozdulni szóval elméletileg rugók-lengéscsillapítókkal nincs gond.Befeküdtem alá,megnéztem a szilenteket amennyire csak lehet,de egyik se akart semmilyen hangot se kiadni.
Nem állandó a hang,leginkább csak akkor lehet észre venni ha lassan megyek és valami megdobja az autót,de azoknál se mind,nagyobb sebességnél,nagyobb gödröknél semmi.
Egyáltalán nem mondanám általánosnak,van hogy hallatszik van hogy nem...Valami ötlet hogy mi lehet az?
hangosítsd fel a rádiót
Azt nem fogsz ilyen bagatel baromságokon agyalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!