ha minél olcsóbbat szeretnél akkor az első ami szóba jöhet szerintem a jvc kd-x210, 15-16res ára van.
utána pioneer 170-es modelljei következnek de van hogy egy árban vannak.

Ha valóban RÁDIÓ a lényeg akkor felejtősek ezek a vackok.
Még a márkás darabok közt is sok van ami csapnivaló.
blaupunkt, pioneer, alpine tunerjai a legjobbak mérés alapján.
Nekem Alpine van és még rádióadó mellett is nagyon jó bemenő dinamikája van, Szelektívitása is nagyon jó.
Hogyha nem lövik meg a maximálus löketet az adókon akkor gond nélkül szétválasztja a 100khz távokra lévő adókat. Ugye a 0dB feletti modulációnál sajnos a löket ccir wbfm -nél sajnos már egymásba lóg, de meglepően jól elválasztja az adókat 0,1Mhz lépésenként!
Építettem elé egy antennaerősítőt 87-108 -ig hangolt szűrő a be és kimeneten és egy mar8 tipusú mmic. Sok ismerős mondta sok lesz a mar8, mert 32,5dB -t tud és annyira jó érzékenysége nincs a tunernak, bla bla bla.
Na most nagyon jó! Jobb, mint a gyári antenna erősítőm( mivel a hátsó szélvédő fűtés az antenna csak a gyári hirschman nem tud 32,5dB -t).
Másik a rázkódás!
Kínai, olcsó, sal, mnc és társai eddig baráti körben előbb utóbb mindenkinek kifagytak, újraindúltak meg hasonlókat csináltak kátyús utakon!
Nem egy fejegység árán fogok spórolni, mikor 100km távra a benzin is már 4-5eFt ami odavissza 8-10eFt.

Ha fejről megy akkor műszer fal mögött észrevétlen.
Ha van erősítő akkor pedig kárpitok,küszöb borítás alatt nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!