Ki milyen nyárigumit használ?
Szeretnék veni nyarigumikat az autómra 225 45 r17 vannak 14990 ft tól olcsó húsnak híg a leve??? Erdemes a leg olcsobbol is venni?
Vagy erdemesebb dragabbat venni ?
Tapasztalatok ?
Ha lehet nem szeretnek sokat kolteni gumikra !!!!
Ebben a méretben én nem is találtam 18500 alatt nyári gumit :)
Én a legolcsóbbakat hanyagolnám,20-22 000 körül már kapni középkategóriás gumikat, de ha nem használod pályán, nem gurulsz sokat akkor végül is az olcsó gumik is elmennek.
Nekem is pont ez a kerékméretem van (Renault Laguna).
Már a második garnitúra Bridgestone Potenza gumikészletet használom ezen az autón. Nagyon jól bevált. Jól tapad, szépen, halkan fut.
Nem várom meg az utolsó pillanatot. Akkor igyekszem venni, amikor akciós áron van. Néha szoktak lenni olyan akciók, hogy ha 4 db-ot veszel, akár 50% kedvezményt adnak, azaz 4 gumi ugyanannyiba kerül, mint 2.
Nekem annak idején az oktató azt mondta, hogy a gumin sose spóroljunk. 4 tenyérnyi felületen tapad az autó az úthoz. Nem márka szerint választok, de ezekre a kategóriájú gumikra a gumis azt mondta, hogy majdnem mindegy, hogy melyiket veszem, csak versenypályán jönne ki parányi különbség köztük. Ilyenkor dönt az, hogy melyik akciós, illetve ez a típus már bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!