Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vajon kitudom mosni az első...

Vajon kitudom mosni az első lámpaburámat hogy fényes legyen?

Figyelt kérdés

az egyik oldalon átlátszó "tiszta" a lámpaburám, a másik oldalon viszont ilyen füstszínű homályos, nem lehet rajta átlátni. ez vajon kosz, vagy kitudom mosni hogy az is átlátszó fényes legyen?

segítséget köszönöm!

2010. márc. 14. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
talán a fényes az új búra, ergó törve volt. Vagy a másik repedt meg valahol és megy be a por, piszok. Lámapolír lesz!! [link] nézz szét itt.
2010. márc. 14. 16:55
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget! "szóval nem kell új burát vennem" akkor megnyugodtam. ez amit küldtél nagyon jó is lenne, csak az a baj hogy nagyon messze lakok tőle:( Pécs mellett lakom, és erre nem tudom hol foglalkoznak ilyennel:S
2010. márc. 14. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézzd meg alaposan a lámpát, mert pl. a Mercedes Sprinter teherautón úgy van, hogy ketté lehet szedni a lámpát, és egyszerűen elmosod az üveget.
2010. márc. 14. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:
En mar mostam. Ha ki tudod szerelni az egot es eleg nagy lyuk lesz rajta, akkor segedeszkozok segitsegevel ki tudod mosni. jol szaritsd ki utana. Es sikerult is.
2010. márc. 14. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!