Van olyan játék amivel a vezetést tudom gyakorolni? Kormányon esetleg?
Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 08:39
1/3 anonim válasza:
Én Euro Truck Simulator 2-vel szoktam játszani. Bár kamionos, de elég jó és büntet is 1-2 közlekedési kihágásért. Próbáld ki, hátha megtetszik!
2/3 Mosqu!to válasza:
Hali!
Van egy orosz fejlesztésű játék,ami szerintem megfelel erre a célra! Én sajnos későn vettem már észre,de barátnőmnek sokat segített a vezetésben.
A játék neve : City Car Driving.
Megtalálható sok helyen potom pénzért! :)
3/3 anonim válasza:
Kattogott az agyam egy ideig nekem is, mit javasolhatnék, de igazából a vezetési rutin vezetés közben alakul ki, mint pl a váltás a nélkül hogy lenéznél, sávváltásnál automatán a tükörbe nézni meg ilyenek. A kormány meg a monitor meg 3 pedál ide kevés. Inkább menjetek ki haverral/családtaggal valami forgalom mentes helyre, és ott vezetgess, igy legalább az autó vezetési rutinod meglesz mielőtt forgalomban tanulnál, és ott már csak a környezetedre kell figyelned majd. Feltéve ha a kérdést azért irtad ki, mert most fogsz tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!