Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kell tudnia egy lánynak a...

Dilibogy kérdése:

Mit kell tudnia egy lánynak a motorokról h bejöjjön egy fiúnak? ( a fiúnak kawasaki-ja van )

Figyelt kérdés

2015. szept. 25. 21:15
1 2
 11/15 anonim válasza:
51%
Hogy hívják a srácot? :D
2015. szept. 28. 17:05
 12/15 anonim válasza:

Mit kell tudnod? Különböző pózokat, hogy hogyan feküdhetsz kényelmesen a motoron adott esetekben :)

Semmit baby! Érdeklődj kicsit a hobbija felől, kérdezz bátran tőle, próbáld megérteni, hogy miért ezt a típust szereti, miért épp a motorozás a hobbija. Ha ezt mondaná, hogy a szabadság érzése, akkor semmiképp ne akard magadhoz láncolni, azzal nem fogod tudni megtartani.

rre gondolok, hogy megérteni.

Sok sikert

2015. szept. 29. 08:51
 13/15 veterán vas ***** válasza:

Ne kísérletezz! Nagyon be lehet rágatni egy pasit, ha egy lány elkezd okoskodni a motorjáról.

Először is, kicsi a valószínűsége, hogy Te többet tudsz a motorról, mint Ő a sajátjáról.

A másik: nem hinném, hogy azért van köztetek akármi/valami/bármi kapcsolat, hogy egy meghitt estén, a 8500-as fordulattartományban jelentkező rezonanciáról beszélgessetek. ;)

Szerintem elég, ha ilyeneket mondasz:

-tetszik a motorod,

-illik hozzád ez a gép,

-örülnék, ha felülhetnék mögéd

stb.

2015. szept. 29. 09:08
 14/15 anonim ***** válasza:

nem sokat,annyit érdemes tudni amennyit önszorgalomból megtanulsz rólla,hogy ha úgy adodna(nem fog úgy adodni) nelegyél tök kuka.

Nyilván nam olyan sekélyes,hogy csak a moci körül pörög az agya.ha meg igen akkor veszett ügy.

2015. szept. 29. 17:01
 15/15 annamari69 válasza:
Miért kell felülnie mögé? És ha nem szeretné? Az kizáró ok? Vagy ha nem szeretne motoros találkozóra menni? Gondolom, a srác sem jár vele mondjuk step-aerobicra. A férjem szereti az autókat, elmegy börzére, meg találkozókra. A középső fiammal, mert a másikat nem is érdekli, sőt, engem sem, ettől még jól megvagyunk már majdnem 30 éve. Én sem hordtam őt se néptáncra, se baba-mama klubba. Lehet, hogy hiba volt, de eddig még nem derült ki :-)
2015. okt. 4. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!