Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Na erre adjatok válaszokat....

Petya183 kérdése:

Na erre adjatok válaszokat. A5 vagy Golf4?

Figyelt kérdés

golf 4em van és nagyon megbízhatónak ítélem és még sokan mások is TDI motoros örökéletű viszont van baja (rozsda futómű beltér...)

Nagyon megszerettem és és egy jó 4evig még meg is tartanám de addig így nem húzza ki.. Namost..költsek rá 1 millát és abba benne van az utolsó csavarig szétszedés kasztni javítás fényezés motor teljes felújítás futómű minden! Ahogy számoltam ennyi vagy még fél misi és tényleg minden új benn és nem kell félnem hogy otthagy valahol...vaaaagy sporoljak 1 évig és vegyek 5-6 misi körül egy A5-t aminél lehet pl váltó csere lesz 1 év után és kb 500ezerbe lesz stb stb...és ahoz semmi nem olcsó.. Melyik lenne célszerű? Ha tehetném vennék egy 0km-és golfot ami persze nincs, nekem ez a 110 LE bőven elég kényelmes jó vele menni... Persze egy A5 durvább lenne de nem tudom hogy kell e az nekem.

Azért kérdezem mert öreg kocsi igaz sose fog annyit érni mint ami rá megy de kocsin csak bukni lehet.. Az Audiból megakadt pénz meg akkor menne lakásra.. Nagy hülyeség ennyit kidobni? Jól keresek de azért ez mégiscsak még 2 golf ára.

Nem lenne se ültetve se nagyobb turbó semmi max valami 16-17 alu és kész

Nyugodtan jöhetnek az oltó boyracer kommentek is előre köszi :)

2015. szept. 25. 04:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit melózol, hogy egy év alatt csak úgy összespórolsz egy Audira?
2015. szept. 25. 05:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Külföld CNC rengeteg túlórával
2015. szept. 25. 06:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát már ne is haragudj,de egy 4-es golfot hasonlítgatni egy A5-höz.........szerintem egyértelmű,hogy a 4karikás

Amúgy az A5-nek jól állna az ültetés,viszont a 16-17-es alu ne hinném,főleg mivel gyárilag is 18-19-20al jönnek ki!!!

2015. szept. 25. 07:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, meégrtem a dilemmádat, de szerintem a pénzkidobás az lenne, ha a Golfba beleboritanál egy vagyont, és akkor is ugyanúgy csak egy Golf 4 lesz, semmi extra, nem fogod tudni hogy minek dolgoztál.

Az A5 pedig sokak szerint és szerintem is az egyik legszebb autó, nagyon időtálló forma, a 2007-es modellek is úgy tűnnek, mintha egy új Audi lenne. Az értékét is nagyon jól tartja, sok pénzt kérnek értük. Arra bármikor ránézel, tudni fogod, hogy igen, ezért dolgoztam. És nefélj, mert nem kel majd egy év után váltót cserélni meg ilyenek. Ezekbe jellemzően elég kevés km van mert coupe autó, a gazdagok csak hobbinak veszik, viszont a technika ugyanaz, mint egy A4/A6-ban, amik nagyon sok km-t birnak.

2015. szept. 25. 07:51
 5/7 szántóvető ***** válasza:
ne költs erre a golfra egy kanyi vasat se,főleg ne 1 millát.inkább az a5-ben gondolkodj.
2015. szept. 25. 08:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Vicces, ugyanebben a dilemmában vagyok:)

Golf IV 110 lóerős TDI-m van. És én is az A5 felé kacsintgatok (Esetleg Scriocco) csak nekem a Golf IV patika állapotú, de 1 millát én sem költenék rá. Igaz én most lakásba ruháztam be, így a kocsicsere ugrott egy időre. De összehasonlíthatatlan a kettő, annyira különböző minden téren (ár, érték, kor, extrák, presztízs stb stb).

Azért az elég véleményes, hogy 5-600.000 Ft havi megtakarításod lehet szakmunkával, de bármi lehet. Ha ilyen jövedelmem lenne, akkor nem hogy A5-öt vennék, hanem új S5-öt, M4-et stb

2015. szept. 25. 08:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha szereted a Golfot es 1 ev mulva ossze tudsz hozni 5-6 misit, akkor miert nem veszel egy uj Golfot? Azzal tudnad, hogy jo darabig biztos nem lenne problemad.
2015. szept. 25. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!