Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Holnap forgalom vizsgám...

Holnap forgalom vizsgám valami tipp hhogy ne iizguljak nnagyo?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Ne gondolj rá. :) Te csak a vezetéssel foglalkozz, arra koncentrálj. Ha kisebb hibákat csinálsz is, ne parázz, egy-egy hibavonal még nem gond. Az sokkal rosszabb, ha pánikba esel és onnantól tuti csak hibát hibára halmozol. Ne is gondolj arra, hogy ez egy vizsga.

Menni fog az, sok sikert! :)

2015. szept. 23. 21:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ösztönzést nagyon jól esett! :)
2015. szept. 23. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehetőleg ne remegjen a lábad a pedálokon. Hajráf.
2015. szept. 23. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Annyit mondott az oktatóm, hogy olvasgassam a vizsgalapot, és ami azon van, azt NE, semmiképp se! az utolsó oszlopot meg ha agyonütnek se merjem megcsinálni :)

Mindezt leszámítva nagyon jó volt előtte 1 órát még vezetni, ott mindent elcs*sztem, amit csak lehetett, így az esélytelenek nyugalmával indultam neki.

2015. szept. 23. 23:03
 5/9 anonim válasza:
Én is izgultam vizsga előtt majd mikor beszálltunk a kocsiba hirtelen lenyugodtam egyszerűen semmire nem gondoltam csak vezettem. Te se gondolj semmire csak menj.
2015. szept. 24. 09:31
 6/9 anonim válasza:

Ne izgulj

Én épp megbuktam 20 perce :)

A vizsgabiztos egy vén **** aki szerint a másik kb. 60 km/h-val közlekedő autó megállt, és nem használtam ki az elsőbbségünket, hát mi ez?

2015. szept. 24. 15:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem sikerült de nekem is ez volt a nnegyedik előtte hháromszor bbuktam nekem is iilyen oöreg sszemét vvizsgabiztook voltak de ma eegy full korrekt pasas vvolt kkitartást kívánok neked sikerülni fog.
2015. szept. 24. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Esetleg vidd magaddal, és mutasd be két barátodat, név szerint: Deák Ferencet és Szent Istvánt.
2015. szept. 25. 19:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Az a két jó barát nem mindig segít, sőt van olyan vizsgabiztos aki fel is jelent vesztegetésért.
2015. szept. 25. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!